Напусна ни д-р Татяна Пущиева

Публикувано на вт, 4 Авг. 2020
25623 четения

С огромна болка и тъга се разделихме на 01.08. с д-р Татяна Динова Пущиева, но тя остава завинаги в сърцата ни“, съобщиха от МОБАЛ „Д-р Стефан Черкезов“ във В. Търново.

Д-р Пущиева е родена на 03.07.1961 г. в град Тетевен. Началното и средното си образование завършва в родния си град, за примерно поведение и отличен успех е награждавана многократно. Завършва ВМИ – гр. Плевен през 1988 г. и от 18.10.1988 г. до 2020 г. работи като лекар в неонатологичното отделение при МОБАЛ „Д-р Стефан Черкезов“ – специалист „Детски болести“. Има следдипломни квалификации по неонатология, участвала е в редица конференции по педиатрия и неонатология – 32 години отдадени на най-малките пациенти с много професионализъм и обич.

„Винаги всеотдайна, енергична, усмихната – Човек, колега и приятел, красива душа, пълна с любов и вяра! Такава ще остане за нас, стотиците семейства и приятели! Изказваме почит, уважение и благодарност за достойния Човек – д-р Татяна Динова Пущиева|”, написаха нейните приятели и колеги.

loading...
Пътни строежи - Велико Търново