Как се използва Sportingwin бонус код за Спорт

Публикувано на вт, 14 мар. 2023
152 четения

Амбициите на всички букмейкъри са свързани с привличане на нови клиенти и задържане на интереса на вече регистрираните. За тази цел се подобряват коефициенти и се раздават специални оферти. Едно от топ предложенията на родната сцена е SportingWin бонус код, което служи за покачване на първия депозит. Какви са преимуществата му и има ли слаби черти, споделя екипът на Nostrabet.

 

Къде се попълва SportingWin бонус код

Ако планирате участие в онлайн залози, може да се регистрирате в Спортинг Уин. Приемат се нови играчи, които са пълнолетни, живеят на територията на България и нямат зависимост към хазарта.

В горната част на платформата има бутон, който води към формуляра за създаване на акаунт. Той събира информация за участника – имена, адрес, дата на раждане, пол – и сведения за защита на сметката – имейл, валута и парола.

Добавено е още едно поле – “Промо код”. Не е задължително да се попълва, но ако разполагате със специален шифър от партньор на SportingWin, въведете го в съответната зона.

 

Необходим ли е бонус код за участие в стартова оферта

Въпросът, който вълнува клиентите на SportingWin, е: “Как се активира начален бонус?”.

За разлика от други букмейкъри, не се изисква промоционален код. Нужно е обаче да влезете в новия си акаунт и да посетите секцията “Мои бонуси”. Следва да приемете условията на спортната оферта и да я активирате.

След като направите дебютен депозит, чиято стойност е по-голяма от 30 лева (15 евро), SportingWin ще зареди бонус средствата в заключен баланс.

 

Условия на бонус Спорт

Отбелязахме вече, че не е нужно да използвате SportingWin бонус код, но е задължително да спазвате правилата на началната оферта. Нейната стойност е 50% до 200 BGN и се изплаща след внасяне на пари по сметка.

Пример: Ако сте превели 70 лева към SportingWin, Вашият бонус ще се равнява на 35 лева.

Не е възможно да изтеглите сумата веднага. Букмейкърът Ви задължава да разиграете депозита еднократно и да превъртите бонуса общо 10 пъти.

Зачитат се единствено залози на живо, чиито коефициенти са равни или по-големи от @1.45. Важно е селекцията да се уреди като печеливша или губеща, за да допринесе за разиграване на бонуса.

След като промоцията е активирана, потребителят има 30 дни, за да изпълни зададените изисквания за усвояване.

 

Комбо на Деня – оферта за активни клиенти

Всеки ден Спортинг Уин добавя прави колонки с топ събития, чиито общи коефициенти са завишени с 10% до 20%. Ще ги намерите в спортния раздел.

За да се възползвате от “Комбо за деня”, трябва да активирате талона преди старта на първия двубой. Възможно е букмейкърът да наложи лимит на облога.

Важно е да отбележим, че включените селекции са напълно изпълними и имат ставки от 1.30 до 2.50. Ако смятате, че изборът на Sportingwin е добър, доверете се и спечелете повече средства.

 

Внимание: Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg

loading...
Пътни строежи - Велико Търново