Junior Band откриха щанда на Велико Търново и най-голямата туристическа борса в България

Публикувано на ср, 13 мар. 2024
2102 четения

 

 

От 13-и до 15-и март в „Интер Експо център“ в София се провежда най-голямото туристическо изложение в България – „Ваканция и СПА Експо“ 2024. Общинската туристическа агенция “Царевград Търнов” участва със собствен атрактивен щанд, който се простира на 25 кв. м. и разполага със съвременна видеостена. На нея са показани културно-историческото наследство, туристическите атракции и знаковите фестивали, провеждащи се в Старата столица. Обособено е и място за тематични срещи с бизнес, туроператори, турагенти и др.

В официалното откриване както на щанда на Велико Търново, така и на цялото изложение се включиха младите музиканти от популярния ученически духов оркестър Junior Band към СУ „Емилиян Станев“, след което дефилираха из цялата изложбена площ на „Интер Експо Център“.

В програмата, с която ОТА „Царевград Търнов“ презентира Велико Търново, са включени  музикални изненади, представяне на деветото издание на Летния оперен сезон „Сцена на вековете“, предстоящия XXVI Международен фолклорен фестивал, новия формат на международното изложение „Културен туризъм“. VR-демонстрации, винени дегустации на най-добрите изби от региона също са част от представянето на старопрестолния град.

През дните на борсата са планирани множество срещи и разговори с редица настоящи и бъдещи партньори, както от страната така и от чужбина, за които Велико Търново е важна част в предстоящите им пакетни оферти през този и следващите сезони.

 

loading...
Пътни строежи - Велико Търново