Фънки може да стане рекламно лице на шест малки фирми

Публикувано на ср, 1 Февр. 2017
138 четения

Известният български рок музикант и промоутър Димитър Ковачев – Фънки може да стане рекламно лице на шест малки фирми в страната. Какво ще рекламира любимецът от телевизионния екран, ще стане ясно след онлайн конкурс. Шестимата победители ще получат безвъзмездна рекламна кампания, чието лице ще бъде Фънки.
Атрактивният конкурс е обявен от финансовата компания “Финтрейд Файнанс” АД и е в подкрепа на малкия бизнес в страната. В инициативата могат да участват български компании с до 9 служители. Крайният срок за кандидатстване е до 20 февруари 2017 г., като заявките се подават на сайта на компанията и конкурса promo.fintrade. bg/funky
За да се определят победителите, заявките на участниците ще бъдат оценявани според три основни критерия: очакваният ефект за техния бизнес от рекламата с Фънки, визията им за развитие на дейността в краткосрочен план и решението им за инвестиране в рекламни дейности на сума от 1000 лв.
Фънки ще бъде рекламното лице на всяка една от спечелилите фирми. Форматът и периодът на реклама ще се определят от потребностите на всеки един от печелившите бизнеси – интернет, външна или принт реклама. Експертното жури и собственика на съответната компания ще преценят кой е най-подходящият формат реклама според спецификата на бизнеса.
“Идеята е адски готина, похвална и много свежа. Припознах се в този проект, защото и Големите са били някога малки и са тръгнали отнякъде. Никога не е лесно. Вярвам, че кампанията на Финтрейд ще “удари” едно рамо на малките предприемачи у нас, за да бъдат още по-страхотни в това, което правят най-добре”, коментира участието си Фънки.
Печелившите в конкурса ще бъдат обявени на 21 март, като след това ще бъдат реализирани поетапно и шестте рекламни кампании. В края на месец октомври от Финтрейд ще направят анализ и представяне на резултатите от кампаниите и какви са били ефектите за всеки един бизнес.
Златина ДИМИТРОВА

loading...
Пътни строежи - Велико Търново