Анкета: Какво е състоянието на улиците и тротоарите в старата столица?

Публикувано на пт, 12 Ян. 2018
354 четения

Нели, пенсионер
Аз живея на улица, която е добре уредена, но буди недоумение фактът, че централната част на Велико Търново е в безобразно състояние.
Около хотел “Етър” и към Стамболовия мост дупките и ямите са на всяка крачка. Велико Търново е иконата на България и би трябвало да имаме идеален център, но точно там е много зле.

 

 

Донка Тонева, пенсионер
Като гледам в какво състояние са улиците в последните дни, добре е да напомним на общината да ги измие. За много неща трябва да напомняме, но кой ни чува.

 

 

Мария Димитрова, магазинер
Мръсни са, не се мият въобще. Добре е, че има един 22 март, че да се сетят да ги минат с вода. Хубаво е поне един път в седмицата да се мият, а не един път в годината, както е сега.

 

 

Иван Иванов,
пенсионер
Много са кални и хлъзгави. Калта не се разнася само от автомобилите, но и от натрупването на прах. Не мога да разбера толкова ли е бедна общината, че ги мият само за празника на Велико Търново.

 

 

Тодор Станков,
работи в Чехия
За България са си в нормално състояние, но в Чехия, където работя, са огледало. Няма място за сравнение. В едно село там пътищата са по-добре поддържани, отколкото във Велико Търново.

 

 

Анкетата подготви
Весела КЪНЧЕВА
снимки Даниел ЙОРДАНОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново