2390 лв. събра кампанията “С цвете в ръка срещу репродуктивните проблеми”

Публикувано на нд, 10 мар. 2024
103 четения

Ротаракт клуб Велико Търново и фондация “Искам бебе” реализираха за шеста поредна година традиционната си пролетна кампания “С цвете в ръка срещу репродуктивните проблеми”. По време на акцията, която се проведе на 7 и 8 март, бе събрана сумата от 2390 лв. След провеждането на жребий, в присъствието на нотариус, сумата ще бъде дарена на двойка с репродуктивни проблеми от град Велико Търново. Членовете на Ротаракт клуб изказват благодарност към всички, които са повярвали в каузата им и са ги подкрепили.
“С цвете в ръка срещу репродуктивните проблеми” е инициатива на Ротаракт клуб Велико Търново и фондация “Искам бебе”, реализираща се от 2019 година насам. Кампанията се осъществява за шести пореден път, като дори пандемията от Ковид-19 не изплаши младите добротворци. Със средства от инициативата до сега са подкрепени четири двойки от старата столица, като три от тях вече имат свои деца. Именно това е показателен факт за смисъла на инициативата, както и за нуждата от реализирането ѝ.
Ротаракт е младежка организация за лица на възраст между 18 и 30 години, партньор на Ротари и част от структурата на Ротари Интернешънъл. Дейността на Ротаракт клуб Велико Търново е насочена към организирането на хуманитарно ориентирани кампании в полза на обществото. Традиционни инициативи на Ротаракт клуб Велико Търново са “Купи и дари”, “С цвете в ръка срещу репродуктивните проблеми”, “В кръвта ти е да спасяваш животи”. Ежегодно Ротаракт клуб Велико Търново организира и провежда и нови кампании в полза на обществото. Ако проявявате интерес към дейността на Ротаракт клуб Велико Търново, може да се свържете с тях чрез официалните им страници в социалните мрежи.

loading...
Пътни строежи - Велико Търново