„Мечо Пух” в Театър ВЕСЕЛ

Публикувано на чт, 7 юни 2018
414 четения

В съботния афиш на Куклен театър ВЕСЕЛ на 9 юни от 11.00 часа в читалище „Искра” във Велико Търново ще гостува спектакълът на Държавен куклен театър – Русе „Мечо Пух“ по Алън Милн. Постановката и драматизацията са на Валентин Владимиров, а музиката –  на Станимир Иванов. В спектакъла участват Хубен Нурев и Кремена Станева.

Да, това е ТО! Това е нашето най-любимо мече – Мечо Пух! Така е свързано с нас и нашето детство, че е невъзможно да не го обичаме. Невъзможно е да не го покажем и на децата ни, защото и те имат право да го обичат. Нали са наши деца? А и приятелите на Мечо Пух са чудесни същества, заслужаващи обич. Това е спектакъл, в който смях и мъдрост вървят ръка за ръка и ни правят някак по-добри и човечни. Това е спектакъл, който няма нищо общо със скуката. Това всъщност е и невъзможно…

Отново ще има изненади – подаръци за някои от зрителите с късмет, предоставени от магазин за електронни играчки „Smart Baby” и Театър ВЕСЕЛ.

Проектът за съботните спектакли за семейна публика на Куклен театър ВЕСЕЛ се реализира с любезната подкрепа на Община Велико Търново.

loading...
Пътни строежи - Велико Търново