„Малкото призраче“ на сцената на Куклен театър ВЕСЕЛ

Публикувано на ср, 13 мар. 2024
75 четения

В съботния афиш на Куклен театър ВЕСЕЛ, на 16 март от 11:00 часа в читалище „Искра” във Велико Търново, ще гостува „Малкото призраче“ на Общинския драматичен театър „Апостол Карамитев“ – Димитровград. Спектакълът е в репертоара на театъра само от година, но вече е едно от най-популярните представления в детския афиш на културната институция. Автор на текста и режисьор на „Малкото призраче“ е Ева Кьосовска, а сценографията и куклите са дело на Виржиния Петкова. Ролите са талантливо защитени от чаровните актьори Изабела Иванова и Любомир Василев.
Спектакълът е адресиран към всички, дори и към порасналите деца, които се страхуват от тъмнината. Той ще ни покаже как призрачето Страшимир, заедно със своето приятелче, момченцето Виктор, се впускат във вълнуващо приключение. Те заедно ще победят своите страхове и ще разберат, че светът е много красив, когато правим хората около нас щастливи…
Проектът за съботните спектакли за семейна публика на Куклен театър ВЕСЕЛ се реализира с любезната подкрепа на Община Велико Търново в партньорство с читалище „Искра“. За допълнителна информация – 0878 790 549.

loading...
Пътни строежи - Велико Търново