Ученици и учители от 15 училища подредиха съвместна изложба в РУО

Публикувано на чт, 22 Дек. 2022
181 четения

Изложба на коледни картички, изработени от ученици и учители от 15 училища в областта, беше открита в Регионалното управление на образованието във В. Търново. При направата на картичките са използвани различни техники, а част от тях вече са изпратени до партньорите на Инспектората – Общини, местни администрации, МОН и др.
По време на официалното откриване на експозицията Розалия Личева, началник на РУО в старата столица, отличи с грамоти всички училищни колективи, взели участие в изложбата, а в края проявата завърши с изпълнение на откъс от коледарската програма на учениците от 3 “в” клас на ОУ “П. Р. Славейков”.
“Когато дойдат най-хубавите празници и потропат на вратата ни, нека да ги посрещаме с вяра и усмивка. Нека тяхната магия влезе в домовете ни и донесе здраве, мир и благоденствие, децата ни да растат щастливи и уверени, а ние да сме достатъчно силни и мъдри, да ги подкрепяме и да ги даряваме с любов”, каза Личева в своето приветствие. “Скъпи участници, благодарение на вашите картички днес се почувствахме развълнувани и дарени с много любов, защото всяка от тях е създадена с невероятно внимание, старание и всеки един от авторите се е опитал да внесе в нея коледната магия, която предстои да се случи в празничните дни”, добави тя.
Николай ВЕНКОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново