Стефан Илчев с първо турне и концерт във Велико Търново

Публикувано на чт, 1 юни 2023
336 четения

Младият и талантлив български изпълнител Стефан Илчев включи Велико Търново в своето първо турне. Концертът му в старата столица ще е в Летния театър на 24 юни от 21 ч. Обиколката ще премине и през родния му Бургас, Варна, Стара Загора, Пловдив и София.
“На път съм да сбъдна една мечта! Съвсем скоро ще направя първото си турне и каня всеки един от вас да изживеем заедно незабравими мигове”, обръща се Илчев към своите почитатели.
Стефан Илчев е български музикант, певец, продуцент и артист. Завършва оперно пеене в Националната музикална академия и участва в оперни постановки. Носител е на няколко музикални награди от български и международни конкурси, сред които са Голяма награда на публиката от “Бургас и морето” в Бургас, Най-добър мъжки вокал и 3-то място при зрителския вот от “Sunflower” в Зренянин, Сърбия, награда за цялостно представяне и Специална награда на журито на конкурси в Босна и Херцеговина и др. През 2019 г. става победител в 7-мия сезон на телевизионното шоу “Като две капки вода”, а през 2020 г. участва и в музикалното предаване “Маскираният певец” в ролята на Светлината. Илчев има три номер 1 сингъла в класацията на БГ Радио и топсингли в класациите iTunes. Познат е и като един от най-добрите имитатори на Лили Иванова.
Николай ВЕНКОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново