Шеметната комедия „Стриптизьори“ гостува във Велико Търново

Публикувано на чт, 11 апр. 2024
511 четения

Шеметната комедия „Стриптизьори“ ще гостува във Велико Търново на 23 април. Спектакълът ще бъде представен от 19:00 ч. на сцената на Музикално-драматичен театър „Константин Кисимов“ и е подарък от Община Велико Търново за гражданите и гостите за предстоящите пролетни празници. Входът е свободен с покани, които могат да се вземат от касата на театъра от 16 април.
„Стриптизьори” не е просто представление, а пътешествие през емоции, смях и житейска мъдрост, представено блестящо актьорите Любо Нейков, Ненчо Илчев, Васил Грънчаров и Красимира Демирова. Тяхната игра превръща историята в незабравимо театрално събитие, което оставя следа в сърцата на всеки зрител.
Комедийният спектакъл е по пиеса на Влади Априлов, когото публиката отдавна познава като певец, сценарист, шоумен и лице на различни телевизионни продукции. Той е сценарист тв шоутата „Сладко отмъщение“, „Пълна лудница“, „Маскираният певец“, „Като две капки вода“ и др. Вълнуващата режисура е на Ованес Торосян.
Представлението разказва историята на трима застаряващи бивши стриптизьори – болни и съсипани от безпаричие и лични драми. Живеейки на таван някъде в Италия те разчитат само на едно – да стигнат до края. Историята, в която участва и свадливата им хазайка, се завихря в шеметна лудница от допуснати грешки, компромиси, желания и емоции последвани от много смях, великолепен хумор, шок и неочаквани обрати.

loading...
Пътни строежи - Велико Търново