Рачков гостува със забраненото си шоу в Горна Оряховица

Публикувано на пн, 31 юли 2023
550 четения

“Забраненото шоу на Рачков” ще гостува на сцената на обновения Летен театър в Г. Оряховица на 12 септември от 20,30 ч. Визитата е част от националното турне на един от най-обичаните български шоумени, в което беше включен и железничарският град.
Това е шоуто, в което само смехът и забавлението са разрешени. То издава най-съкровените и пазени тайни на телевизията и няма спирачки, посочват организаторите на турнето и допълват, че в него Рачков с неповторимото си чувство за хумор отваря всяко чекмедже в телевизионната кухня и вади дори най-малките подробности от живота “зад камера”. Публиката ще научи как се правят новините, лъжат ли рекламите, с какво точно се занимават продуцентите, имат ли край сапунените сериали и неща, свързани с борбата за рейтинг на телевизиите.
През 2022 г. “Забраненото шоу на Рачков” забавлява хиляди зрители на различна възраст в цялата страна, като бе представено дори в Лондон, а настоящото турне ще премине през Бургас, Варна, Пловдив, Ст. Загора, София и други градове в България.
Николай ВЕНКОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново