Младата и талантлива Юлиана заблестя с дебютната си песен ,, Кажи коя си?,,

Публикувано на чт, 28 мар. 2024
434 четения

Юлиана Гърбова заблестя истински с дебютната си песен ,, Кажи коя си?,, . Младата изпълнителка е дългогодишна възпитаничка на Музикално студио „Елита“ с ръководител Петя Василева.. Преди това тя е била част от вокална група „Джуниър“ към училище „Христо Ботев“ в Карнобат и вокална група „До, Ре, Ми“ при читалище „Димитър Полянов – 1862 г.“ отново там.
Юлиана е носителка е на много отличия от конкурси и различни музикални формати. Текстът на песента е написан от самата изпълнителка, аранжиментът е на изпълнителя Дамян Михайлов, а по клипа Юлиана работи съвместно със студио „Мелодия“, както и изключително талантливите Изабел Радева, Паола Раянова, Ема Стефанова, Изабел Иванова и Анджелина Рацова. Видеото е снимано в парк „Марно поле” в старата столица.
Песента е със завладяващ поп ритъм и разказва за ученическите години на Юлиана, засягайки болезнени и актуални и до днес теми, свързани с тормоза над деца, това да опознаеш себе си и да не се криеш. Преодоляла всичко това младата изпълнителка, смело заявява – .. Заблести, засияй, себе си опознай. Кажи коя си?,,.

loading...
Пътни строежи - Велико Търново