Мишо Йосифов и групата “Новините в джаза” представят дебютния си албум

Публикувано на вт, 10 окт. 2023
93 четения

Известният тромпетист Михаил Йосифов и музикантите от група “Новините в джаза” ще представят дебютния си албум “Първа емисия” във В. Търново. Те ще излязат на сцената на читалище “Надежда” на 18 октомври от 19 ч., като входът за концерта ще е свободен за ученици, студенти и украински граждани.
Гостуването на музикантите в старата столица идва след поредицата от пролетно-летни концерти в Пловдив, София, Варна и Бургас, както и след няколко участия на формацията в летни фестивали из страната, като турнето продължава с три есенни концерта – в Русе, във В. Търново и в Ст. Загора. В болярския град публиката ще се наслади на таланта на Велека Цанкова – вокал, Лъчезар Кацарски – вокал, Михаил Йосифов – тромпет, Александрос Красидис – саксофон, Николай Костадинов – пиано, Краси Зафиров – китара, Калина Андреева – бас, Ивайло Манев – барабани, и специалното участие на Атанас Попов – перкусии. Билетите са на цена 15 лв. и могат да бъдат закупени от Туристическия информационен център във В. Търново на ул. “Христо Ботев” 5 и от мрежата на Eventim.
Поредицата от концерти на Михаил Йосифов и “Новините в джаза” за представянето на албума “Първа емисия”, както и откритите уроци в училищата се осъществяват с финансовата подкрепа на Национален фонд “Култура” по “Програма за възстановяване и развитие на частни културни организации”.
Николай ВЕНКОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново