Миглена Романова от ВТУ получи специалната награда на пиарите

Публикувано на ср, 25 апр. 2018
242 четения

Миглена Романова от Великотърновския университет получи специалната награда на Българското дружество за връзки с обществеността на 2018 г. Отличието се присъжда за познание и умело използване на фактите и понятията в сферата на комуникациите.

Миглена Романова е първокурсничка в специалност “Връзки с обществеността” в търновската алма матер. Тя е била сред 11-те претенденти за стипендианти във второто издание на конкурса на БДВО. Сред тях е имало възпитаници на четири университета в страната с комуникационни специалности и дисциплини – СУ „Св. Климент Охридски“, Университета за национално и световно стопанство (УНСС), Нов български университет и ВТУ. Желаещите са кандидатствали с есе на тема „Опасностите от бързата публичност“.

Годишната стипендия на БДВО „Проф. Тодор Петев“ е в размер на 500 лв., а носителят ще има възможността да участва безплатно на всички платени събития и обучения, организирани от дружеството през настоящата година. Стипендиантът, заедно с представители на БДВО, ще участва в организирането на поне три ключови събития или изяви на дружеството и ще има собствени възможности за публичност, в които да популяризира постижението си. Носителят ще спазва и ще има мисията да популяризира етичните принципи в пиара сред своите колеги, за да работи за утвърждаването на стандартни в комуникационната професия от най-ранния етап във формирането на разбирането им за нея.

Златина ДИМИТРОВА

 

loading...
Пътни строежи - Велико Търново