Педофил воайорства в тоалетни на мола

Публикувано на вт, 11 юни 2024
626 четения

Педофил воайорства в дамските тоалетни на мола във Велико Търново. От това се оплака в социалните групи Ирина Вътева. “Днес бяхме с 12-годишната ми дъщеря на кино в мола. Преди да отидем в салона, влязохме в дамската тоалетна, при което забелязах, че някой ме наблюдава отгоре. Когато охраната дойде, от средната кабинка излезе мъж от ромски произход на около 40-45 години. Беше се качил върху тоалетната чиния и оттам можеше да наблюдава какво става в другите две кабинки. По това време в тоалетната имаше около 7-8 момиченца на възраст не повече от 16 години и всичките бяха ползвали тоалетните. Мъжът стана агресивен, след като го попитахме какво прави там, и си тръгна веднага. Доста време обикалях, преди да намеря някой мъж, когото да повикам”, разказва дамата.
Тя е подала жалба в полицията и по записите от видеокамерите в мола се очаква педофилът да бъде открит и задържан. “Проблемът обаче е, че щом е нямало физически контакт и реално не е направил нищо на никого, ще мине само с предупреждение. А той ще продължи да си обикаля из тоалетните и да гледа децата ни”, възмущава се потребителката.
Сред повечето расистки коментари под поста на жената, има и такива, които я съветват да има повече доверие в полицията, която щяла да открие воайора. Други пък я убежават да си наеме човек, който срещу определена сума не само ще успее да намери педофила, но и “ще направи физиономията му трудна за рисуване”. Трети пък споделят, че са попадали на подобни педофили и в някои от градските паркове и предупреждават майките с малки деца да внимават, когато се разхождат там, и да не оставят децата си без надзор.
Иван ГЕОРГИЕВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново