Великотърновският кмет Даниел Панов с 10 000 приятели във Фейсбук

Публикувано на чт, 8 ян. 2015
519 четения

Хората, които общуват в социалната мрежа с кмета на Община Велико Търново Даниел Панов, вече са 10 000. Фейсбук профилът на градоначалника на старата столица е най-активен сред колегите му в страната. Според броя на гражданите на територията на общината профилът на кмета е сред най-посещаваните и се радва на изключително висока популярност, харесване и споделяне.

Даниел Панов се обърна към всички с думи на благодарност за активността и ангажираността с думите: „Специално искам да благодаря на всеки един от 10 000-те души, които общуват с мен чрез социалната мрежа Фейсбук. Благодаря на всички за проявената гражданска активност, за заявените позиции, за направените коментари и предложения, както и за отправените градивни критики. Щастлив съм от възможността да общувам с всички вас и да получавам обратна информация и оценките ви за общите ни усилия да правим Велико Търново и общината още по-добро място за живеене.

Очаквам и през 2015-та година да бъдете все така активни, креативни и изпълнени с енергия и желание да работим заедно за по-добрият днешен и утрешен ден на община Велико Търново. Както и до сега можете да разчитате на заинтересоваността ми, бързата реакция и желанието да отстраним всичко, което ни пречи да живеем още по-добре и с гордост да показваме града и общината си на многобройните ни гости.

Убеден съм, че през тази година общността ни ще стане още по-голяма. Комуникацията ни още по-активна. Предложенията и идеите още по- градивни.Заедно ще продължим да градим и надграждаме Велико Търново. Като благодаря още веднъж на всички, които отделят от времето си за да общуваме във Фейсбук, поемам ангажимент това общуване да е все така ефективно и полезно за любимият ни град Велико Търново и общината”, посочва кметът на старата столица.

loading...
Пътни строежи - Велико Търново