В. Търново с награда за успешно популяризиране на туризма

Публикувано на чт, 15 февр. 2018
323 четения

Велико Търново получи специална награда за успешно популяризиране на туризма на Международната туристическа борса ВАКАНЦИЯ & СПА ЕКСПО 2018. Призът се дава ежегодно в рамките на изложението от специализираното списание „Туризъм и отдих“. Наградата бе връчена на управителя на Общинската туристическа агенция Борислав Йорданов на официална церемоня от доц. д-р Соня Алексиева.

„Това е признание за нашите усилия да популяризираме и наложим Велико Търново като най-добрата целогодишна дестинация за културен туризъм в България“, подчерта Борислав  Йорданов при получаване на наградата. Той покани присъстващите на церемонията на 15-та Международна туристическа борса „Културен туризъм“, която ще се проведе в старата столица от 19 до 21 април т.г.

На ВАКАНЦИЯ & СПА ЕКСПО 2018 в столицата  Общинската туристическа агенция „Царевград Търънов“ представя болярския град на щанд от 35 кв.м., атрактивно съчетаващ културно-историческите забележителности и новите туристически маршрути и атракции в града и околностите му.

loading...
Пътни строежи - Велико Търново