Търновци ще могат да си направят селфи със звездите от балет “Тодес”

Публикувано на вт, 13 ян. 2015
294 четения

Само един великотърновец ще има уникалния шанс да си направи селфи със звездите от легендарния руски балет “Тодес”. Известната руска труда ще представи в старата столица най-новия си спектакъл “Танцуваме Любов”. Балетът ще покаже танцовото шоу в Двореца на културата и спорта “Васил Левски” на 2 февруари от 20 часа. Артистите ще включат постановката и зрителите в залата. Само един от гост от публиката, избран от танцьорите, ще може да се снима с тях след края на спектакъла.

Зрелищно, хумористично, изумително шоу, окъпано в блясък от светлини и музика. Такова обещават да е шоута в “Танцуваме Любов” самите изпълнители. Името на новата програма не е случайно случайно. За 28 години от съществуването на балета, любовта има постоянно присъствие не само на сцената, но и извън нея. С течението на времето в колектива на “Тодес” има не само влюбени двойки и сплотени семейства, но и романтични връзки с драматичен край.

Развръзките в личните отношения обаче не рефлектират върху професионалните. През миналата година например примата на балета Камила Вахаева и солистът Павел Волосов са станали родители на първородния си син Адам. Искрено, за първи път, участниците от трупата “разголват” преживените емоции пред зрителите. Така “Тодес” дава уникалната възможност на своите зрители да надникнат в задкулисния живот на най-популярния балет в Русия.

Професионалните изпълнители от руската трупа репетират под спартански режим. По изискване на диетолога на балета, менюто на танцьорите включва предимно био продукти – българско кисело мляко, плодове и зеленчуци, произведени в България.

Златина ДИМИТРОВА
сн. личен архив

 

loading...
Пътни строежи - Велико Търново