Шестима младежи започнаха работа в Община Златарица

Публикувано на вт, 20 ян. 2015
3184 четения

В началото на 2015 година шестима млади специалисти започнаха работа по програма “Старт в кариерата” в Община Златарица. 26-годишната Милена Филипова, завършила Стопанско управление, ще трупа опит на позицията младши експерт “Програми и проекти”. Юлияна Кушева (25 г.) и Кристина Кулинска (28 г.), завършили право ще са новите попълнения от юрисконсулти в Община Златарица.

23-годишната Светослава Чолакова е дипломирана в специалността “Публична администрация” и стартира своята кариера като младши експерт “Връзки с обществеността”. Деян Димитров (25 г.), завършил Стопанско управление, ще прилага натрупаните знания като младши експерт в служба “ГРАО”. Нов психолог има Домът за стари хора “Донка Паприкова” в балканския град. С възрастните жени и мъже вече работи 27-годишният Станислав Кенов, който е дипломиран университетски психолог.

Първоначално обявените свободни места са десет, но кандидатствали и одобрени са младежи на шест от тях, което е и голямо постижение за Общината, а и гаранция, че младите хора искат да се учат и реализират, коментира кметът Пенчо Чанев.

Младите специалисти бяха посрещнати топло и приятелски от всички служители в общинската администрация. Те споделят, че са впечатлени от добрата организация на работа и професионализма на служителите.

От 14 януари в Община Златарица в дирекция “Специализирана администрация” има обявено свободно място за позицията главен специалист УПК и незаконно строителство, което чака своя кандидат.

loading...
Пътни строежи - Велико Търново