Савов и “Гласът на България” Стелияна Христова тръгват на национално турне

Публикувано на ср, 31 Ян. 2018
422 четения

Популярният великотърновски музикант Петко Савов и победителката от първия сезон на “Гласът на България” – певицата Стелияна Христова, обявиха началото на своето първо съвместно национално клубно турне.

Хитовото дуо вече даде старт на обиколката си с концерт в родния на Стелияна град Горна Оряховица.  Изявата им предизвика огромен интерес и препълни местен клуб. До края на февруари музикантите ще реализират своите първи гастроли в Плевен и Троян.

На 9 март ще ги видим и във Велико Търново, след което Савов и Стелияна ще продължат с концерти в региона. В края на март двамата ще обявят всички градове, включени в пролетната част от турнето.

До края на годината, музикантите планират концерти в голяма част от популярните клубове в цяла България, като освен в столицата и големите градове, предвиждат да посетят няколко от по-малките общини в страната.

Великотърновският изпълнител и музикален продуцент Петко Савов обясни, че ще публикува в официалния си сайт и в страницата си във Фейсбук точните дати, градовете и клубовете, в които със Стелияна ще реализират концерти.

 

loading...
Пътни строежи - Велико Търново