Отиде си великотърновският журналист Ангел Великов

Публикувано на вт, 2 ян. 2018
1555 четения

Почина Ангел Великов – дългогодишен журналист във вестниците „Народна младеж“, „Работническо дело“, „Борба“ и „Дума“; заместник-главен редактор на в.„Народен глас“, основател и главен редактор на  в.„Движение“.

Ангел Великов беше изключителен професионалист – част от едно поколение, което отстояваше принципите на журналистиката и защитаваше свободата на словото. Загубихме един отдаден на писаното слово човек, с ярка гражданска позиция, посветил се да служи на обществото. Със своя професионализъм той ще остане една от емблемите на журналистиката във Велико Търново!

Като общински съветник в периода 1995 – 2007 г. той следваше каузата да работи в интерес на гражданите и не позволи никога пошлостта, лошия език и завистта да влязат в пленарна зала.

Той беше активен член на Българската социалистическа партия, избиран в състава на Областния съвет на БСП и член на Изпълнителното бюро на Общинския съвет на БСП-Велико Търново.

Ангел Великов си отиде завинаги от нас, но ни завеща един доблестен пример за солидарност и съпричастност, който трябва да ни води!

Областният и Общинският съвет на БСП – Велико Търново поднасят най-искрени съболезнования на неговите близки, роднини и приятели.

Поклонението ще бъде на 4 януари /четвъртък/ от 11:00 часа в ритуалната зала на Централните гробища в град София.

Поклон пред светлата му памет!

loading...
Пътни строежи - Велико Търново