Кметът подари на търновските градини живи коледни елхи

Публикувано на чт, 12 Дек. 2013
869 четения

Живи коледни елхи получиха днес 23 детски градини от Община Велико Търново. Двуметровите зелени дръвчета с камион разнасяха Дядо Коледа и неговите помощници джуджетата. Изненадата за търновските малчугани е подготвил кметът инж. Даниел Панов.

Първи подаръка от градоначалника получиха децата от ЦДГ “Слънце”, които посрещнаха беловласия старец в бурни ръкопляскания и радостни възгласи. Дядо Коледа връчи на директора на детската градина Албена Генчева лично послание до великотърновските деца. То е в отговор на писмо на градоначалника до него, в което му е поискал елхите, обясни директорът на Дирекция “Образование” в Общината Пенка Игнатова. В своето послание Дядо Коледа съветва децата да украсят елхите с много любов и въображение, а след празниците да ги засадят в училищните дворове, за да им напомнят за тях.

Желая ви радост в коледния ден. Това ще бъде подаръкът от мен! Най-искрени пожелания за здраве и сили, за ползотворни дела, за топлота и доброта – дарявани и получавани, за дни на радост с усмивки и веселие, за мигове на сбъднати мечти”, е написал Дядо Коледа в пожеланието си към великотърновските деца.

Златина ДИМИТРОВА
сн. Даниел ЙОРДАНОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново