Голямата Стоянка Мутафова представя биографичната си книга във В. Търново

Публикувано на пн, 19 февр. 2018
1139 четения

Голямата актриса Стоянка Мутафова ще гостува във Велико Търново, три седмици след като навърши 96 години. На 28 февруари тя ще се срещне със свои почитатели в залата на Общината. Поводът за гостуването е представянето на биографичната книга “Добър вечер, столетие мое!”, посветена на легендата на българския театър.

Автор на книгата е дъщерята на актрисата – Мария Грубешлиева – Муки. Книгата представя живота на великата българска актриса Стоянка Мутафова – бурен, превратен и интересен, изпълнен със смешни и тъжни моменти и с много предизвикателства и успехи, той е пред вас в цялата си пъстрота.

Любимата актриса на поколения българи Стоянка Мутафова разказва искрено и с чувство за хумор за себе си и за хората, с които е живяла и работила. Мемоарите ѝ са своеобразна галерия на нейното столетие – родена през 1922 година, тя и до днес, на 96-годишна възраст, продължава да играе на театралната сцена и да прави турнета. Представянето започва в 18.00 часа и е с вход свободен, за да може всеки, който пожелае да се докосне до ярката личност на Стоянка Мутафова, да се снима с нея и да получи автограф.

Водещ и организатор на турнето е Евгени Боянов.

 

 

loading...
Пътни строежи - Велико Търново