Единствено в естетичен център “Derma V” разполагат с апарат за скулптуриране на тялото

Публикувано на чт, 6 юни 2019
3817 четения

Най-новият естетичен център във В. Търново “Derma V” отвори врати вчера. Модерното студио за здраве и красота в болярския град е оборудвано с последни модели апаратура за различни процеудри, прилагани от доказани професионалисти в своята област.
Центърът разполага и с единствения в региона апарат за криолиполиза – иновативен метод за скулптуриране на тялото чрез замразяване на мастните депа (безоперативна липосукция). “Криолиполизата е безболезнен метод, който действа като постепенно извлича телесната топлина от подкожните нива на мазнините. При него няма увреждане на кожата, мускулите и другите тъкани. Целта на процедурата е трайно намаляване на подкожните мастни депа в третираните зони”, обясни медицинският управител д-р Даниел Илиев. Една процедура продължава 70 минути и може да се прилага в различни зони на тялото.
Център “Derma V” предлага също лазерна терапия Candela Gentle YAG, която включва лазерна епилация за обезкосмяване на цяло тяло, третиране на лице, шия и деколте, премахване на лицеви капиляри, розацея и др. Козметичните терапии включват почистване на лице, диамантено дермабразио, микроблейдинг, премахване на нежелания мъх по лицето и шията, дерма ролер. Има и специални процедури за тинейджърите, борещи се с досадното акне. “Искаме всеки един клиент да се чувства обгрижен и да намери своето място тук, като в същото време успеем да му помогнем”, сподели собственикът на центъра Велислава Кирилова.
В “Derma V” се прилагат също козметично-дерматологични процедури, като химически пилове за всеки вид кожа и за различни проблеми, мезотерапия, микронидълинг, поставяне на ботокс и хиалуронови филъри. В екипа, който работи в “Derma V”, са Велислава Кирилова, която повече от 15 г. трупа опит при известен пластичен хирург и дерматолог в САЩ, д-р Даниел Илиев, д-р Светлана Василева и д-р Даниел Богданов. Центърът си партнира също и с известния пластичен хирург д-р Ильо Стоянов от София.

Естетичен център “DERMA V”
Адрес: гр. Велико Търново, ул. “Ален мак” № 6,
тел.: 0884/872 880, 062/521 520, www.dermav.bg
Весела БАЙЧЕВА
сн. Бранимир БОНЕВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново