Добромир Добрев, кандидат за кмет на община Горна Оряховица

Публикувано на пт, 27 окт. 2023
232 четения

Уважаеми жители на община Горна Оряховица,

Преди 12 години всички вие повярвахте в мен и моя екип. И през трите мандата моята врата винаги е била отворена за всички Вас. Гордея се, че с моя екип успяхме да постигнем толкова много видими неща. С енергията и опита, които имаме, през всичките тези години работихме здраво и продължихме да градим.
Дали сме успели – времето ще покаже, но имаме още работа за вършене!
Днес отново съм в ролята на кандидат за кмет на oбщина Горна Оряховица. Много по-уверен съм, че знам на кого да се опра и знам какви цели преследваме – стъпка по стъпка да правим живота в нашата община по-спокоен, чист и уреден.
През изминалия месец аз и екипът на ГЕРБ проведохме много срещи. Стиснахме десетки ръце, чухме добри думи за стореното от нас, но чухме и градивна критика. Отговорихме на много зададени въпроси. Благодарни сме Ви, че бяхте искрени, че не скрихте емоциите си и бяхте активни в разговорите ни.
Познавате ме и знаете, че не обещавам неща, които не можем да изпълним.
Вашият глас за мен и за кандидатите на ГЕРБ на 29 октомври ще ни позволи да продължим обновяването на Горна Оряховица и населените места в общината. Вашата подкрепа за нас ще гарантира стабилност, финансова сигурност и развитие. Вашето доверие ни задължава.
Нека продължим започнатото преди 12 години и след Местни избори 2023.
Аз съм Добромир Добрев и уверено заставам пред Вас с моя екип!
Подкрепете ни с № 7 в интегралната бюлетина!

loading...
Пътни строежи - Велико Търново