Данъчните продават апетитен апартамент във В. Търново

Публикувано на ср, 9 май 2018
9349 четения

Териториалната дирекция на НАП – В. Търново продава на търг атрактивно жилище от 160 кв. м в централната част на града. Търгът ще се проведе на 7 юни, първоначалната цена на жилището е 126 500 лв. Депозитът за участие в търга е 20% от обявената начална продажна цена, или 25 300 лв. и се внася по банков път.
Апартаментът е на земеделски производител от областта, който има данъчни задължения. Жилището е ново строителство и се намира на ул. „Беляковско шосе“ ? 1, в комплекс „Слънчев дом“. Имотът е с обща площ от 160 кв. м. и включва апартамент на четвърти етаж, с изложение юг-изток и големина 110 кв. м, мазе – 5 кв. м. и идеални части. Апартаментът се състои от кухненски бокс – дневна и трапезария, две спални, две големи тераси с панорамна гледка, баня с тоалетна, тоалетна и входно предверие. Жилището е електрифицирано и има достъп до интернет. Предлага се без мебели.
Имотът е в отлично състояние, има удобно местоположение, в близост има автобусна спирка, детска градина, хранителен магазин, бензиностанция, магазини за черна и бяла техника, за подови настилки и за строителни материали.
Оглед на имота ще се извършва всеки присъствен ден от 28 май до 1 юни от 10,00 до 16,00 часа.

Весела БАЙЧЕВА

loading...
Пътни строежи - Велико Търново