Арх. Йордан Терзийски: Великотърновци поискаха честен и енергичен кмет, който да решава проблемите им и да се отчита пред работодателите си – гражданите!

Публикувано на пт, 27 окт. 2023
325 четения

“През изминалия месец проведохме срещи във всички квартали на Велико Търново и в другите населени места в общината. Хората споделиха за много от проблемите, с които се сблъскват всеки ден, като неефективния градски транспорт, лошата инфраструктура, липсващата пътна маркировка, ниските доходи в региона и непрозрачния модел на управление на общината.”
Арх. Терзийски и неговият екип си поставят за цел да решат именно тези проблеми след спечелването на изборите. “Нашата програма е отворен документ, който се надгражда всеки ден с проблемите и предложенията, които гражданите на Велико Търново ни споделят. Те очакват кмет, който с нов морал и нова енергия да работи за всеки един жител на общината и който да се отчита регулярно пред своите работодатели – гражданите на община Велико Търново.”

Трите основни акцента в програмата на арх. Йордан Терзийски са:
– Прозрачно управление на общината и контрол над разходването на ресурсите. Ревизия на действащите договори и на обществените поръчки.
– Инвестиции в качествена инфраструктура и образование с цел развитие на бизнеса в града. Значително повишаване на средната работна заплата в региона.
– Сигурна, чиста, зелена и подредена община с удобен транспорт.

“Жителите на общината са свободни и горди боляри, а не крепостници на местни феодали!”, заяви арх. Терзийски, с което призова жителите на Велико Търново смело да кажат “НЕ” на модела на застоя и да не позволяват да бъдат плашени и заблуждавани.

Йордан Терзийски и неговият екип канят жителите на община Велико Търново на събитието по повод закриването на кампанията. То ще се проведе на 27 октомври (петък) от 18:30 часа до галерия “Борис Денев”.
Специален гост ще бъде народният представител Христо Петров (Ицо Хазарта), а на събитието ще бъдат разказани 6 интересни истории от 6 човека, които вярват във великото бъдеще на Велико Търново.

loading...
Пътни строежи - Велико Търново