Обръщение на Илиян Маринов, председател на ОбС Стражица

Публикувано на вт, 15 авг. 2017
485 четения

Уважаеми съграждани,
Скъпи гости на град Стражица,
На 15 август, когато православната църква отбелязва един от най-големите християнски празници – Успение на Пресвета Богородица, ние честваме празника на нашия красив град. Приемете моите и на целия Общински съвет пожелания за Здраве, Късмет и Благополучие. В този тържествен ден отправям своята и на моите колеги благодарност към всички, които с делата си градят бъдещето на нашия град въпреки трудностите на днешния ден. На младите хора пожелавам да съхранят своя устрем и да следват завещаното от предците ни.
Нека отдадем заслуженото на нашите съграждани, оставили светла диря с делата си в миналото, да изживеем пълноценно настоящето и да посрещнем с нови надежди бъдещите дни на Стражица!
Пожелавам Ви и занапред сили, здраве, увереност и желание, за да правим жителите и гостите на града съмишленици в благородните каузи на града и общината. Нека продължим реализацията на добрите идеи и защитата на истинските каузи за светлото бъдеще на идните поколения.
На всички именици, пожелавам да бъдат силни и уверени, носейки с гордост името си, да преодоляват с лекота всички предизвикателства на живота!

ЗА МНОГО И БЛАГИ ГОДИНИ!

Илиян Маринов,
председател на ОбС Стражица

loading...
Пътни строежи - Велико Търново