14-годишна се отдаде на любимия, той влиза в затвора

Публикувано на чт, 26 Ное. 2015
1778 четения

14-годишно момиче пристана на възлюбения си, отдавайки му се сексуално, но след жалба на майката и бабата на девойката Районният съд във Велико Търново осъди любовника на 16 месеца затвор при първоначално строг режим.
14-годишната Ц. П. И. от тръмбешкото село Павел имала трепетна любовна афера с 6 г. по-големия от нея Мустафа С. Е. Той бил овчар в селото. Няколко пъти оставал да пренощува при любимата си в дома ѝ със знанието на нейните родители. Връзката си обаче младите не били консумирали.
В края на май т.г. момичето решило, че ще се отдаде на възлюбения си. Двамата се отдали на бурни сексуални ласки, за което свидетелстват и разкъсаните им дрехи, приложени като доказателство по делото.
14-годишната споделила с майка си и баба си, че вече е пристанала на Мустафа. Двете решили да извлекат дивидент, но не оценили, че вместо да вземат пари от овчаря ще го пратят в затвора предвид възрастта на момичето.
Като разбрала, че родителите ѝ са подали жалба в полицията за изнасилване, Ц. П. отишла в Районното управление и разказала, че доброволно е правила секс с мъжа.
Мустафа получава 16 месеца ефективно за сношението с малолетната. Присъдата подлежи на обжалване в 15-дневен срок пред Окръжния съд.
Здравка МАСЛЯНКОВА

loading...
Пътни строежи - Велико Търново