Ректорът на ВТУ представи програмата за 8 декември

Публикувано на ср, 27 Ное. 2013
410 четения

Вицепрезидентът Маргарита Попова ще връчи дипломите на най-добрите студенти от направление “Администрация и управление” във ВТУ, а церемонията ще се състои на 18 декември в музей “Възраждане и Учредително събрание”. Тогава документ за завършено висше образование в двете професионално-квалификационни степени – бакалавър и магистър ще получат студентите от випуск 2009-2013, съобщи ректорът проф. Пламен Легкоступ. Днес той представи програмата за честване на студентския празник. Първата проява е двудневен арт форум, посветен на китайското изкуство и култура

Със своя лекция на бъдещите висшисти от търновската алма матер ще гостува и австрийският посланик у нас Герхард Райвегер. Той ще говори по темата: “Основни насоки в двустранните икономически отношения между Република България и Република Австрия”. Неговата визита е насрочена за 3 декември от 10 часа в корпус 4.

Програмата за празника включва още прожекция на филм, театрална постановка, вечер на корейската кухня и др. Ще се проведе годишната студентска изложба Тържественото събрание, посветено на студентския празник, тази година е на 5 декември.

Златина ДИМИТРОВА

още по темата четете в утрешния брой на “Янтра ДНЕС”

loading...
Пътни строежи - Велико Търново