Мачът “Етър” – “Монтана” подновява Втора лига на 10-13 февруари

Публикувано на вт, 20 Дек. 2022
70 четения

Неизиграният през есента 18-и кръг на Втора лига ще се състои в уикенда на 10-13 февруари, съобщи Българският футболен съюз. Така “Етър” ще стартира пролетните битки с домакинство срещу “Монтана”. Точните дати и часове ще бъдат обявени по-късно. По същото време се подновява и борбата в Първа лига.
БФС оповести и цялата програма за пролетния полусезон. Предвиден е и един междинен кръг на 1 март, а първенството ще завърши на 3 юни. Ориентировъчно за дата са посочени съботите, но мачовете се разхвърлят от петък до понеделник заради тв излъчванията. След домакинството срещу “Монтана” на етърци предстои гостуване на “Дунав” (Русе) на 18 февруари, а на 25-и приемат “Витоша” (Бистрица). В междинния кръг на 1 март (сряда) предстои гостуване на “Марица” (Пловдив), а на 4 март е домакинството срещу “Спортист” (Своге). На 11 март “Етър” гостува в Созопол, а на 18-и приема “Беласица” (Петрич). Следва кратко прекъсване заради мачовете на националния отбор и полусезонът се подновява на 1 април с гостуване на “Янтра” в Габрово. На 8-ми етърци приемат “Миньор” (Перник), на 15-и гостуват на “Лудогорец II” в Разград, на 22 април посрещат сегашния лидер ЦСКА 1948 II, а на 29-и гостуват в Добрич на “Добруджа”.
На 6 май “Етър” приема “Струмска слава” (Радомир), на 13-и гостува в Крумовград, на 20-и посреща “Спартак” (Плевен), а на 27 май гостува на “Ботев II” (Пловдив). Първенството завършва на 3 юни с домакинство срещу “Литекс” (Ловеч).
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново