Людмила Илиева – втора в листата на “Демократична България”

Публикувано на ср, 31 мар. 2021
568 четения

Людмила Илиева е на 45 години, омъжена и майка на две деца. Дъщеря ѝ изучава “Европейски науки” в Маастрихт, а синът ѝ е ученик в 8-ми клас на Американски колеж във Велико Търново.
От 20 години със съпруга ѝ са адвокати. Специализирала сe е в областта на гражданското право и процес. От 2011-та година е член на Демократи за силна България, а от 2016 година част от Националното ръководство на партията. Част е от листата на Демократична България в област Велико Търново и може да я подкрепите с преференция 102.
“Само свободата ни дава възможността да изберем своя път и носим отговорност за своите решения. Държавата трябва да има еднакво отношение към всички свои граждани, а използването на публични позиции за лична облага е неприемливо. Кражбата на общите ни пари е престъпление, което може да бъде спряно от съд, който се ръководи само от закона. Осъзнаването, че и всяко друго престъпление ще бъде бързо и справедливо наказано, гарантира справедливост за всички. Това създава у всеки от нас усещане за сигурност и е стимул за добри дела и мисли, прави ни достойни.”

loading...
Пътни строежи - Велико Търново