Няколко пожара гасиха огнеборците

Публикувано на пн, 18 ян. 2021
1001 четения

Пожарникарите спасиха от изпепеляване няколко сгради в областта през почивните дни. В Елена огнеборците са гасили пожар, предизвикан от котлон, забравен включен. Изгоряла е покъщнина, но жилищната сграда е спасена.
В Михалци повреден бойлер се подпалил и се получило задимяване. Когато пожарникарите дошли, предотвратили експлозия на електрическия уред и спасили къщата от изпепеляване. Затлачен комин пък почти не запали къща в Ресен. Стара ел. инсталация предизвикала пожар в къща в село Плаково. В студеното време стопаните оставили включени електрически печки в жилището, но лумнали пламъци. Огънят е унищожил 95 кв.м покрив и 6 броя бяла и черна техника. Пристигналите на място пожарникари са спасили къщата и две съседни сгради.
Криминалисти разследват палеж на лек автомобил “БМВ” в горнооряховското село Първомайци. В 7 часа в неделя собственикът забелязал, че колата, паркирана пред къщата му гори, и подал сигнал на телефон 112. Пристигналите на място огнеборци изгасили пламъците, но те вече били унищожили двигателния отсек на колата.

loading...
Пътни строежи - Велико Търново