На бляскаво ревю Соня Стоянова представи новата колекция с бански на “Wild tear”

Публикувано на пн, 13 май 2019
2160 четения

Свежест, емоция, вълнение, летен флирт. Това са думите, които най-точно описват новата колекция с бански костюми на “Wild tear” – модната марка на великотърновската бизнес дама Соня Стоянова. Атрактивните и цветни идеи за лятото бяха представени на модно ревю, което събра част от елита на Велико Търново. Светско събитие за сезона се проведе в “Грандхотел Янтра”, а специален гост на изисканото парти бе популярният изпълнител Искрен Пецов, който се погрижи за доброто настроение на присъстващите с летните си хитове.
Новото предизивкателство на великотърновската компания бе посрещнато с аплодисменти в препълнената зала от близки и приятели на Соня Стоянова. Сред тях бяха бизнес дами от града, зам.-кметът на Велико Търново Снежана Данева-Иванова и Мариана Аршева, която е продуцент на “Модна фиеста” – най-голямото лайфстайл събитие на лятото.
Сред красивите дами, които делфилираха с модели от новата колекция, бе Елисавета Стоянова-Гарева – едно от най-разпознаваемите лица на Модна агенция “Визаж”. Тя е предпочитан модел сред дизайнерите у нас и е носител на приза “Най-добър модел Жена за 2018” на първите Code Fashion Awards. Елисавета откри ревюто с бански в класическо бяло – един от любимите цветове на Соня Стоянова, като моделът бе допълнен с нежен акцент в черно. Дизайнер на моделите е Маргарита Йованович, чието дело е и първата колекция на “Wild tear”.
Брандът “Wild tear” (“Дива сълза”) е създаден през 2017 г. с колекция от луксозно дамско бельо. Компанията предлага богата гама от качествено, стилно, удобно и запомнящо се бельо, за да може

всяка дама да се чувства
винаги “в кожата си”

Водена от желанието да достави истинско удоволствие на дамите, Соня Стоянова залага на разнообразните фини материи и дантели. Целта е да създава цветност, нежност, елегантност и индивидуален стил, които да отличават всеки артикул на марката. Днес – две години по-късно, продуктовата гама е допълнена от свежите идеи на колекцията бански костюми. Това е време на неуморен труд, на трансформация на идеи и разработки, на надрастване и подготовка за този момент.
Колекцията бански костюми впечатлява с дизайнерските детайли – ръчно рисувани елементи, флорални апликации, тематични камъни, камъни “Сваровски”, декоративни кукички в цвят, подчертаващи фокуса на модела шевове. Всички тези авторски решения правят моделите бутикови, за да може всяка дама да изрази себе си и да намери в колекцията своя бански. В нея са включени решения за всеки стил и предпочитания – от младите и дръзки момичета до изисканите и делови жени. Общото във всички модели е едно – привличат погледа с изящен дизайн и мисъл във всеки детайл.
Моделите в колекцията на “Wild tear” се състоят от две части, цели бански, танкини. Въпрос на личен избор е съчетанието на горна и долна част и както винаги досега – всички модели са

изпробвани и
гарантирано удобни

Използвани са стегнати и бързосъхнещи материи, нежни на допир и лесни за поддръжка, което ги прави практични за забързаното ежедневие, тъй като не изискват специални грижи.
Цветовете в летните предложения са от иновативните за сезона – от розов и черен пясък, през нежна роза, огнена лила и океански тюркоаз до класическото бяло – цвета на съвършенството, и разбира се – черно и черно в комбинация с бели точки. В цветовото богатство могат да се видят нюанси от коралите в Червено море до цвета на пустинния пясък.
Предложенията на “Wild tear” за цял бански се отличават с изрязани участъци – ефект, който зрително дава усещане за височина и създава т. нар. slim-визия (вталяване). Друго решение за цял бански умело комбинира геометрията на формите и секси звученето на модела. Сред вариациите не са пропуснати и по-свенливите дами с модели, съчетаващи по вълнуващ начин класическо черно дюс и на точки.
Предложенията за бански от две части включват варианти от класически модели до предложения с елегантни ленти на гърба. За дамите с по-дръзки погледи е разработен модел с горна част с мека чашка и регулируеми връзки. И разбира се, както всяка лятна колекция, е включен модел с островитянско усещане – от класическия тигров десен до загадъчното ефектно присъствие на малдивското цвете. Изящните модели на марката “Wild tear” бяха допълнени с кокетни аксесоари – шапки и парео, необходими допълнения за плажа и басейна.
“Ние познаваме своите клиенти, поддържаме трайни контакти, което ни позволява да усъвършенстваме моделите и себе си. Изпълняваме индивидуални поръчки и сме винаги насреща, защото сме деликатната част от дамското ежедневие, самочувствие и комфорт”, споделят от вдъхновителката на “Wild tear” Соня Стоянова и дизайнерът Маргарита Йованович.
Колекцията бански костюми ще бъде представена на тазгодишното издание на “Модна фиеста” в курортен комплекс “Албена”, което ще се проведе между 13 и 16 юни.
Весела БАЙЧЕВА
сн. Даниел ЙОРДАНОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново