Студио “Таланти” празнува с концерт своята 10-годишнина

Публикувано на чт, 25 май 2017
251 четения

С празничен концерт “Песента е любов” изпълнителите от вокално студио “Таланти” при читалище “Искра” ще отбележат 10 години от създаването на школата. На сцената в залата на община Велико Търново ще излязат младите певци от “Таланти” заедно с техните приятели от група “Спейс” и балетно студио “Балетино”. Концертът ще се проведе в петък от 18,30 часа.
Вокалното студио е носител на множество отличия и призови награди от престижни международни и национални конкурси за млади поп и джаз изпълнители. Създател, музикален педагог и ръководител на “Таланти” е Венелина Пъневска. За постиженията на своите ученици тя също е заслужила куп награди за високи художествени и педагогически постижения в областта на поп и джаз музиката.
Освен настоящите вокалисти в школата, в концерта ще участват бивши възпитаници на студиото, които вече имат професионални кариери в музикалните среди. Специална програма са подготвили от любителската група “Спейс”. В нея с китарите се изявяват проф. Минко Хаджийски, Деян Хаджийски и Нейко Генчев, а на ударните инструменти е Иван Стефанов. Водещ на концерта ще бъде Александра Димова, а неин помощник ще бъде аниматорът Вихрен Недялков.
Златина ДИМИТРОВА

loading...
Пътни строежи - Велико Търново