“Етър” ще спира и “Лудогорец”

Публикувано на пт, 16 мар. 2018
121 четения

Срещу шампиона “Лудогорец” излизат етърци в последния си мач от редовния сезон на първенството на Първа лига. Мачът е в неделя от 18:15 ч. на електрическо осветление на стадион “Ивайло”, главен съдия е Станислав Тодоров.
В двата си мача в столицата срещу ЦСКА-София и “Левски” великотърновският тим игра достойно и показа, че няма комплекси на обречен отбор. Първия мач загуби с гол в самия край, а във втория направи 1:1, след като водеше на “сините”.
Амбициите са за достойно представяне и срещу водача “Лудогорец”. Гостите идват със 7 поредни победи в първенството и надежди да опазят аванса си пред ЦСКА-София. “Етър” обаче бе в подобна ситуация и през есента, когато “червените” дойдоха с 8 поредни победи и серията им спря тъкмо на “Ивайло”. Излизаме за точки, категоричен бе Красимир Балъков.
“Виолетовите” нямат кадрови проблеми преди мача с лидера. Изтече наказанието на защитника Иван Скерлев, възстановен е и Яни Пехливанов, до неделя ще стане ясно дали ще е готов и Георги Сърмов. Вече е картотекиран и защитникът Венелин Филипов, дошъл от румънския “Волунтари”.
От ръководството на “Етър” призоваха великотърновските привърженици на футбола да дойдат на стадион “Ивайло” и да окажат своята подкрепа на “виолетовите” в последния мач от редовния сезон. “Винаги сте били нашият 12-и играч, показвате го не само в домакинствата, но и при гостуванията на тима. Мачът ни с шампиона “Лудогорец” е важен, нека напълним трибуните и заедно се опитаме да покажем това, което можем. С вашата подкрепа футболистите ще дадат всичко от себе си срещу тима от Разград”, обявиха от клуба.
От вчера билетите за “Етър” – “Лудогорец” са в предварителна продажба в офиса на клуба. Цената им остава непроменена – 8 лв. и 4 лв. за ученици, студенти и пенсионери. В деня на мача касите пред стадиона ще отворят от 16:00 ч. От клуба отново призоваха феновете да не чакат последния момент, за да няма струпвания пред касите в минутите преди мача. Входовете на стадион “Ивайло” ще бъдат отворени от 16:15 ч. – два часа преди началото на срещата. Препоръчително е в събота живеещите наоколо да не оставят колите си на паркинга пред стадиона, а забраната за паркиране влиза в сила от 9 ч. в неделя до 20:30 ч. вечерта. Засилено полицейско присъствие около стадиона се очаква в деня на мача поради сериозния интерес към срещата.

Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново