Сашо Ангелов опроверга, че напуска “Локо” (ГО)

Публикувано на ср, 25 мар. 2015
193 четения

Старши треньорът Сашо Ангелов опроверга информациите, че си тръгва от “Локомотив” (ГО). От няколко дни в региона се говори, че наставникът си тръгва след загубата в Благоевград, като темата шества по форумите и вече бе преписана от някои медии. От ръководството на клуба опровергаха слуховете и определиха случващото се като спекулация.
Самият Ангелов обяви, че изобщо не е ставало въпрос за подаване на оставка или друг вид абдикация. “Няма такова нещо, не знам кой го измисля и с каква цел. Не съм оповестявал никъде подобни намерения. Ще разочаровам тези, които се радват, но не съм се махнал. Все още съм треньор на “Локомотив”, гоним си целите, продължаваме борбата. Ако от ръководството са взели друго решение и искат да ме сменят, а все още не са ме информирали, е друг въпрос. Но аз оставка не съм подавал и не си тръгвам”, категоричен бе Сашо Ангелов.
Президентът на “Локо” (ГО) Бончо Генчев също отрече. “Нямам претенции към работата на треньора, справя се добре, върши си професионално работата. Няма никакво напрежение между нас – чуваме се, говорим си, работим. В момента уточняваме нещата около съботната контрола, така че всичко е нормално.
Никога не е ставало дума някой да си тръгва, явно някой съвсем целенасочено нажежава обстановката. Ние си продължаваме работата по план”, заяви Бончо Генчев.
“Още преди мача с “Пирин” започна да се говори, че Сашо Ангелов си тръгва, че ще се търси друг. Няма такова нещо. Отношенията в клуба са много добри, финансово сме добре, така че няма нужда от това напрежение”, коментира и членът на клубната управа Огнян Стоянов.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново