Организират безплатен превоз за гостуването на етърци на “Левски”

Публикувано на пт, 9 мар. 2018
117 четения

Отборът вече има собствен автобус

Второ поредно гостуване на един от грандовете предстои на “Етър”. След снощния мач срещу ЦСКА-София етърци останаха в столицата, за да се готвят за двубоя с “Левски”. Мачът е в неделя от 17:30 ч. и ще бъде ръководен от Ивайло Стоянов с помощници Димитър Стоилов и Мирослав Иванов.
“Етър” вече има свой автобус, с който замина за мачовете с ЦСКА-София и Левски”. Той е специализиран за транспорт на спортисти и е от марката “Темса”. Автобусът разполага с 32 индивидуални кожени кресла, всяко от които снабдено с видеоекран. Инвестицията е на члена на Управителния съвет на великотърновския клуб Александър Нанков. Бизнесменът и общински съветник е ангажиран с каузата “Етър” още от създаването на клуба. Той е закупил автобуса от Германия.
Ново тежко изпитание очаква етърци срещу столичния “Левски”. Добрата новина е завръщането в състава на нападателя Алиуне Бадара и централния защитник Пламен Гълъбов, чиито наказания изтекоха, както и на халфа Никола Колев, който заедно с Гълъбов нямаше право да играе срещу ЦСКА съгласно договора за преотстъпването им.
“Етър” все още не е картотекирал последното си зимно попълнение Венелин Филипов. Крайният защитник пристигна като свободен агент, като за последно бе част от румънския “Волунтари”. Тимът от северната ни съседка все още не е изпратил жълтата карта на бранителя, но от клуба се надяват да уредят Филипов за мача в неделя.
За предстоящия мач със “сините” етърци ще разчитат на сериозна подкрепа от трибуните. Фенклуб “Етър” и ръководството на отбора организират безплатен транспорт за неделното гостуване в столицата. Всеки, желаещ да подкрепи отбора на ,,Герена”, може да заповяда в неделя, 11 март, в 12:30 ч. на паркинга на стадион ,,Ивайло”.
“Ние няма да се откажем да следваме отбора си независимо от всичко! На победи всеки може да се радва, но любовта се доказва в най-трудните моменти. Радвахме се, когато беше на върха, и се борихме заедно с тебе, когато беше на дъното, но никога не те оставихме, защото ти си всичко за нас! Само “Етър”! Само Велико Търново!”, обявиха от Фенклуб “Етър”.

Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново