Дузпа в края лиши “Янтра” (ПТ) от точка в Плевен

Публикувано на вт, 19 сеп. 2017
98 четения

Шест минути не стигнаха на амбициозните новаци от “Янтра” (Полски Тръмбеш) да си тръгнат с точка от гостуването на доскорошния участник в професионалния футбол “Спартак” (Плевен). Тръмбешчани загубиха с 1:0, и то след отсъдена дузпа за домакините.
Плевенчани бяха по-активният отбор и често нападаха, но допуснаха много брак в завършващата фаза на атаката, а и защитата и вратарят на “Янтра” (ПТ) се намесваха удачно.
Възможности пред “Спартак” имаше за Венцислав Иванов, Радой Божилов, Михаил Кулов и Христо Спасов, докато гостите действаха по-прибрано. Така се стигна до 84-ата минута, когато реферът отсъди 11-метров наказателен удар за плевенчани и от бялата точка Христо Спасов бе точен, като в пореден мач донесе победата на своя отбор.
“Янтра” (Полски Тръмбеш) заема десетото място във временното класиране с две победи, един равен и три загуби, с положителна голова разлика 8:7. В следващия кръг на 24 септември от 17:00 ч. предстои и очакваното с голям интерес в региона дерби между тръмбешчани и ОФК “Павликени”.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново