Дерби за елита: “Етър” – “Септември”!

Публикувано на пт, 10 мар. 2017
265 четения

Призив към бизнеса да подкрепи великотърновския клуб

“Етър” и “Септември” излизат в директен мач за първото място в класирането на Втора лига, което ще увеличи сериозно шансовете за промоция в елита. Двата тима са с равни точки, но “виолетовите” имат директна победа в София през есента и сега ще гонят нов успех на “Ивайло”.
Интересът към мача е сериозен и билетите бяха пуснати в продажба още вчера. Те се продават в административната сграда на ОП “Спортни имоти и прояви” на ст. “Ивайло” и днес от 8:30 до 17:00 ч. В събота касите от северната страна ще отворят още в 11:00 ч. Мачът е в събота от 12:30 ч. и ще бъде предаван пряко по Диема спорт.
Всички играчи в отбора с изключение на възстановяващия се Тихомир Кънев са на линия и с нетърпение очакват важния мач, заяви старши треньорът Станислав Генчев. Готов е опитният нападател Тодор Колев, който за първи път след завръщането си в “Етър” тази пролет ще бъде в групата за мача.
С призив към бизнесмените във Велико Търново да подкрепят “Етър” се обърна бизнесменът Стефан Згурев. Той самият даде личен пример, като подпомогна отбора непосредствено преди важното дерби срещу “Септември”. “Приветствам активността на Община Велико Търново и ръководството на “Етър” да привлекат бизнеса в града в подкрепа на отбора в битката му за връщане във футболния елит! В разговор с тях и с треньора Станислав Генчев обсъдихме успехите на “Етър” и трудностите, които те преодоляват, за да продължи отборът да ни радва и да ни кара да се чувстваме горди.
Осъзнавайки, че “Етър” е едно от емблематичните имена в нашия град, носещо ни радост и самочувствие, реших да подкрепя отбора по пътя му към футболния елит. Както през есента, така и сега ще подпомогна отбора, непосредствено преди мача с основния ни конкурент “Септември” тази събота.
Ще се радвам бизнесмените в нашия град да се обединим и подкрепим усилията на момчетата от отбора и заедно с тяхното ръководство, усилията на общината и привържениците на тима, да успеем в борбата за връщане на “Етър” във футболния елит, което да ни направи радостни и щастливи! Нека победим заедно!”, заяви в обръщението си Стефан Згурев, собственик на верига аптеки във В. Търново.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново