Водещ хирург отново ще преглежда в МОБАЛ „Д-р Стефан Черкезов“

Публикувано на ср, 8 мар. 2023
3743 четения

Водещият специалист по обща и коремна хирургия доц. Радосвет Горнев отново ще преглежда пациенти в МОБАЛ „Д-р Стефан Черкезов“ във В. Търново. Прегледите ще са на 10 март (петък) на третия етаж в ДКЦ-то на областната болница. Необходимо е предварително записване на час на телефон 062 643 859 всеки делничен ден. Прегледите са платени, уточняват от лечебното заведение.
С поредицата от визити в МОБАЛ “Д-р Стефан Черкезов” изтъкнатият хирург успя да прегледа десетки пациенти и да направи планови операции на жители от областта. Доц. д-р Радосвет Горнев е част от хирургичния екип на болница и занапред ще продължи да консултира и оперира в лечебното заведение.
Доц. Горнев е завършил Медицинския университет в гр. София през 1990 г., придобива специалност обща хирургия през 1996 г. Последователно специализира във водещи клиники на Александровска болница и Военномедицинска академия в областта на жлъчно-чернодробна и панкреатична хирургия, хирургия на панкреас, колоректална хирургия, лапароскопска хирургия. През 2010 г. специализира лапароскопска херниопластика в Швеция, а през 2011 г. успешно преминава курс по чернодробна трансплантация от жив донор в Истанбул. От 2008 г. до сега доц. Горнев е хирург в Клиниката по обща хирургия в УМБАЛ „Лозенец“.
Весела БАЙЧЕВА

loading...
Пътни строежи - Велико Търново