Повиши качеството на твоя живот!

Публикувано на чт, 12 мар. 2015
346 четения

Жителите на Велико Търново и градовете в областта ще имат възможността да обогатят духовната си култура и да повишат физическото и социалното си благосъстояние на 14-ото издание на Международен форум – изложение “Здраве, щастие, красота”. Събитието ще се проведе в дните 13, 14 и 15 март 2015 г. в МОЛ Велико Търново, център UNBESO.
В петък, 13-и март, ще дарим радост и усмивки и на най-малките посетители. В атриума на МОЛ Велико Търново от 18.00 часа ги очаква Детско здраво-вкусно представление – шоу с много игри, фокуси, музика и танци. Няма да минем и без награди – естествени, здравословни сладости от сушени плодове и ядки за истинските моменти. Малчуганите и техните родители имат възможността да се включат в игри като зумба, тай-чи и да практикуват йога.
От особен интерес за по-възрастната аудитория ще бъде представянето на новата книга на утвърденото име в психотерапията у нас Мадлен Алгафари – “От “Какво ще кажат другите?” до “Какво избирам аз?”
Опит на международно ниво ще споделят Санджай Йоги и Вадим Шишкин. Санджай Йоги ще сподели как “Йога и Аюрведа могат да ни бъдат помощници в живота”. Президентът на Федерацията по бойни изкуства в Русия и водещ преподавател в Център Норбеков Вадим Шишкин проведе семинар на тема “Влиянието на емоционалното ни състояние за живота и здравето ни”.
В рамките на трите дни на Международния форум-изложение “Здраве, щастие, красота” гражданите на област Велико Търново и гостуващите в старопрестолнината ще имат възможността да дегустират и разгледат най-новите продукти и услуги от над 100 експерти, изложители и лектори в областта на здравословния начин на живот.
Цялата програма може да откриете на www.forumizlojenie.com
За информация и контакти: тел. 0897/581 857, 0887/755 589, e-mail: office@forumizlojenie.com, facebook: www.facebook.com/Forumizlojenie

loading...
Пътни строежи - Велико Търново