Над 100 експерти и изложители идват на форума “Здраве, щастие, красота”

Публикувано на пн, 9 мар. 2015
727 четения

Над 100 експерти, изложители и лектори в областта на здравословния начин на живот идват на международния форум “Здраве, щастие, красота” във Велико Търново. Изложението ще се проведе от 13 до 15 март  в парти център UN BESO в Мола, а гостите могат да дегустират най-новите продукти за цялостно здраве и благополучие.
Здравословни изкушения в работилница “Биодария”, картини с космическа вибрация, тайни на божествена гъба, 33 идеи за ароматерапия, йога и аюрведа, рисуване с къна – индийско боди арт – махенди, нанотехнологии в медицината, аурикотерапия и медитация със звънкови тибетски купи, са само част от изненадите, които предлага програмата на форума. Последната си книга “От какво ще кажат другите до какво избирам аз” ще представи психологът Мадлен Алгафари.
Сред лекторите са Анжела Атанасова, Анастасия Димитрова, Валери Добрев, Валентин Тасков, Ани Велкова, д-р Виргиния Георгиева, проф. Иван Мургов, Санджай йоги и др. Великотърновци ще се докоснат и до новия натурален продукт стевия, заместител на захарта.
Това е 14-ото изложение в страната на организаторите от Велико Търново. В старата столица форумът се провежда за 4-ти път.
Вася ТЕРЗИЕВА

loading...
Пътни строежи - Велико Търново