Един от най-добрите наши уролози ще преглежда безплатно в областната болница

Публикувано на ср, 19 окт. 2022
3152 четения

Водещият уролог-андролог д-р Георги Лазаров ще преглежда и консултира безплатно в МОБАЛ “Д-р Стефан Черкезов” във В. Търново. Прегледите ще бъдат на 3 ноември от 08,00 ч. на третия етаж в ДКЦ-то на областната болница. Мъжете могат да си запишат час за преглед и консултация при д-р Лазаров, ако са на възраст до 45 години. Авторитетният специалист може да помогне на пациенти с вродени или придобити заболявания на мъжката полова система, мъжки стерилитет, проблеми с ерекцията и ниско ниво на тестостерон или други нарушения на половите хормони. Записванията стават всеки делничен ден до 2 ноември на телефон 062/64-09-16. От болницата напомнят на мъжете, които имат предходна медицинска документация да я предоставят при прегледа.
Д-р Георги Лазаров е завършил Медицинския университет в София през 1990 г. Придобива специалност по урология през 1994 г. В началото на кариерата си през 1997 г. и 1998 г. последователно специализира във водещи клиники към университетска болница в гр. Тюбинген, Германия, и в австрийския град Залцбург. В Австрия специализира андрология, а в Германия специализира урология и андрология.
Д-р Лазаров работи в ПСАГБАЛ “Св. София”. Основните проблеми, които лекува, са мъжки стерилитет, еректилни дисфункции, хипоандрогенемия при млади мъже. Има множество статии и научни доклади в областта на андрологията. През 1993 г. д-р Лазаров първи въвежда в България цветната доплерова ехография като метод за изследване на органите при мъжката полова система. Водещият специалист е член на българското, немското и австрийското урологично дружество, член е на Европейската асоциация по урология в секция андрология, член е на COST – европейската организация за наука и образование, Брюксел.
Весела БАЙЧЕВА

loading...
Пътни строежи - Велико Търново