Доктор с опит в лапароскопската хирургия ще преглежда във В. Търново

Публикувано на вт, 29 мар. 2016
749 четения

Хирургът д-р Йордан Бирданов, с опит в лапароскопската и роботизираната хирургия на “Да Винчи”, ще преглежда във Велико Търново на 2 април 2016 г. в “Диагностично-консултативния център 1 – Велико Търново”. От 9,00 до 11,00 часа той ще преглежда безплатно, а след това прегледите ще бъдат платени до края на деня. Необходимо е предварително записване на тел. 062/621 960.
Д-р Бирданов е роден в Горна Оряховица и от 2011 г. е началник на хирургичното отделение в МК “Доверие” в столицата. Многократно е участвал в специализации в чужбина в областта на лапароскопската хирургия. Този метод и с робота “Да Винчи” могат да се извършат операции при хернии, доброкачествени и злокачествени тумори на тънките и дебелото черво, язва и рак на стомаха, камъни и рак на жлъчните пътища, тумори в коремната кухина и тумори на млечната жлеза.
Д-р Бирданов е третият лекар от МК “Доверие”, който гостува на “ДКЦ 1” във Велико Търново. Преди това преглеждаха урологът д-р Дмитрий Дмитренко и гинекологът д-р Боряна Балтаджиева”.
Вася ТЕРЗИЕВА

loading...
Пътни строежи - Велико Търново