Ден на отворените врати организират за бъдещи родители в МОБАЛ

Публикувано на пт, 26 май 2023
529 четения

Ден на отворените врати ще се проведе в отделенията по неонатология и по акушерство и гинекология в МОБАЛ „Д-р Стефан Черкезов“ във Велико Търново. По време на събитието, което е насрочено за 30 май от 12 ч. в Голямата зала на етаж 2 в болницата, търновци ще могат да се запознаят с грижата, която медиците оказват на бъдещите родители.

Всеки делничен ден на телефон 062/64-09-16 може да се обадите за допълнителна информация. Не е необходимо предварително записване, уточняват от МОБАЛ.

Старшата акушерка в ОАГ Албена Василева и старшата сестра от ННО Мария Нешева ще разкажат за високотехнологичната апаратура в двете отделения, за възможността за избор на екип и за документите, които са необходими за постъпване в болницата. Посетителите ще имат възможност да видят презентация със снимки на залите за раждане, стаите на родилките, помещенията за изписване, както и двете отделения отвътре. Медици от отделението по акушерство и гинекология и отделението по неонатология ще отговорят на всички въпроси във връзка с условията за престой, за воденето на раждането и за грижите, които специалистите по родилни грижи полагат за новороденото и майката.

 

loading...
Пътни строежи - Велико Търново