Д-р Румяна Съботинова ще продължи да ръководи бившия спортен диспансер

Публикувано на ср, 30 авг. 2023
1670 четения

Д-р Румяна Съботинова ще продължи да ръководи “Медицински център за рехабилитация и спортна медицина I-В. Търново” ЕООД. Тя бе и единственият кандидат за позицията в обявения конкурс. Комисията за избор на управител е провела общо пет заседания, установено е, че д-р Съботинова притежава необходимата образователно-квалификационна степен, професионален опит, умения и компетенции в областта на стратегическото планиране и в областта на оперативното управление, свързани с ефективното ръководене на предприятието. Направена е и оценка на представената концепция за развитие на бившия спортен диспансер, с кандидата е проведено и интервю. Въз основа на получените резултати комисията предлага д-р Съботинова да бъде назначена за управител на центъра за срок от 5 г.
Д-р Румяна Съботинова е дългогодишен управител на Медицинския център за рехабилитация и спортна медицина, който от години отчита положителни финансови резултати и успява да реализира инвестиции със собствени средства. Д-р Съботинова е завършила Висш медицински институт – гр. Плевен, специалист по “Спортна медицина” и по “Физиотерапия, курортология и рехабилитация”, притежава и свидетелство за професионална квалификация “Специалист по здравен мениджмънт”.
Решението на комисията за избор на управител на медицинския център предстои да бъде гласувано на заседанието на Великотърновския общински съвет тази седмица.
Весела БАЙЧЕВА, сн. архив

loading...
Пътни строежи - Велико Търново