За 20-и път вестник “Футбол” представя футболния сезон

Публикувано на чт, 28 сеп. 2017
395 четения

Вестник “Футбол”, издаван от спортния статистик и журналист Ангел Ганцаров, утре ще се появи за 20-а поредна година в началото на футболния сезон. Първото издание е от 1998 г. и оттогава досега всяка есен вестникът представя футбола във Велико Търново и региона. В тази бройка не влизат многото юбилейни издания и вестници по друго време на годината.
Водещият материал на в-к “Футбол” утре е посветен на предстоящия мач между “Етър” и ЦСКА. Той е мач № 25 между “виолетовите” и “червените” на ниво “А” група, игран на стадион “Ивайло”. Великотърновци имат в досегашните 6 победи, 10 равенства и 8 загуби.
По традиция цялата втора страница на броя е с визитки (снимки и биографии) на футболистите, треньорите и ръководството на “Етър Велико Търново”. Има и пълната програма на Първа лига. Двете цветни вътрешни страници са посветени на “Невероятното лято за школата на “Етър” – турнири, победи, купи и медали” с много снимки.
Цяла страница е отделена за електрическото осветление на стадион “Ивайло”, което се очаква да светне на 15 октомври в мача срещу “Левски”, като е припомнена цялата история по изграждането на осветлението през годините. Има страница и за Зоналния съвет на БФС – В. Търново, а последната е “Шарен футбол”, в която освен за 50-ия юбилей на Илиян Киряков и как “Болярки” станаха “Етър”, читателите могат да научат как Банана доведе “германчетата” на море, а Цар Иван вече води Ивайла на разходка…
Новото издание на в-к “Футбол” всеки може да намери на стадион “Ивайло” преди и по време на мача между “Етър” и ЦСКА.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново