Юношите U17 не успяха срещу “канарчетата”

Публикувано на ср, 5 апр. 2023
115 четения

Юношите на “Етър” U17 отстъпиха на “Ботев” (Пловдив) с 1:3 в динамичен и оспорван мач. Гостите поведоха още във 2-та минута след бърза атака, завършена от Александър Георгиев. Това обаче не смути “виолетовите”, които се втурнаха да търсят изравнителен гол.
В 25-ата минута можеше да го отбележи Лъчезар Игнатов, след като получи пас отляво, но ударът му рикошира в защитник, а и при повторния изстрел не успя. Пловдивчани издебнаха мига в 30-ата минута, когато Даниел Коков бе изведен по десния фланг, елиминира и вратаря и вкара за 0:2. В този момент “Етър” бе с човек по-малко на терена, тъй като се оказваше медицинска помощ на Антони Ангелов.
“Болярите” отговориха само след две минути, когато отличен пас отдясно намери непокрит Стефан Йорданов и той намали на 1:2. Втората част бе отново оспорвана и с положения пред двете врати. При едно от тях до трети гол стигнаха гостите, които останаха и с човек по-малко заради червен картон. В самия край на мача и етърци получиха такъв и двата отбора завършиха в намален състав.
Мачът бе гледан от целия треньорски щаб на първия отбор начело с Емануел Луканов. “Етър” е на 11-а позиция в класирането с 22 точки, а в събота от 15:00 ч. също гостува на “Черно море”.
“Етър” U17: Петко Тончев, Веселин Ангелов, Антони Ангелов, Никола Димитров, Стефан Йорданов, Велизар Вълчев, Никифор Гълъбов, Лъчезар Игнатов, Павел Иванов, Йоан Маринов, Дейвид Манолов.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново